Dijital Aboneliklere Servet Ödemeyin! 2026 Ortaklık ve Aile Grubu Buluşma Noktası
Selamlar TıklaKazan ailesi,
2026 yılıyla birlikte dijital platformlara (Netflix, YouTube, Spotify, Disney+) gelen zamlar hepimizin belini büktü.
Bireysel üyelik almak artık mantıksız. En ucuz yöntem: **"Aile Planı"** alıp ücreti 4-5 kişi bölüşmek.
Google'da "Ortak arıyorum" diye gezmenize gerek yok. Bu konuyu **"Dijital Ortaklık Pazarı"** olarak kullanıyoruz.
Hem boş yeri olanlar davet etsin, hem de grup arayanlar yazsın.
Bireysel ödemek yerine Aile paketine girerseniz karınız şöyle oluyor:
| Platform | Bireysel Fiyat | Aile Planı (Kişi Başı) | Kazancınız |
|---|---|---|---|
| YouTube Premium | 180 TL (Tahmini) | 45 TL (5'e bölünce) | %75 İndirim |
| Netflix (UHD) | 350 TL | 90 TL (4'e bölünce) | %70 İndirim |
| Spotify | 120 TL | 30 TL (6'ya bölünce) | %80 İndirim |
*Fiyatlar 2026 zamlarına göre ortalama alınmıştır, güncel fiyatlar değişebilir.
Eğer bir gruba dahil olmak istiyorsanız veya kurduğunuz gruba adam arıyorsanız aşağıdaki şablonu kopyalayıp yorum olarak atın.
Kod:
Aranan Platform: (Örn: YouTube Premium / Netflix)
Boş Kontenjan: (Örn: 2 Kişi lazım)
Aylık Kişi Başı Ücret: ... TL
Ödeme Yöntemi: (Örn: Papara / IBAN)
İletişim: (Forum içi DM atın veya Telegram bırakın)
- Mümkünse ödemeleri **aylık** yapın, 6-12 aylık peşin ödemekten kaçının. (Grup dağılırsa paranız yanmasın).
- Ödemeyi **Papara/IBAN** üzerinden yaparken açıklama kısmına "YouTube Ortaklık Bedeli" gibi not düşün.
- Forum yönetimi olarak kişiler arası alışverişe kefil değiliz, güvenmediğiniz kişilere para göndermeyin.
Hadi Başlayalım!
Benim YouTube Premium aile grubumda 1 kişilik yer açıldı, katılmak isteyen DM atabilir.
Benim YouTube Premium aile grubumda 1 kişilik yer açıldı, katılmak isteyen DM atabilir.