[İNCELEME] 2026'nın En Çok Kazandıran Link Kısaltma Siteleri (CPM Oranları & Ödeme Kanıtları)

Tiklakazan.com

Administrator
Yönetici
Tıklama Başına Kazanç: Hangi Link Kısaltma Sitesi Daha Karlı? (2026 Analizi)

Selamlar TıklaKazan ailesi,

İnternetten para kazanmanın en eski ve garanti yöntemlerinden biri **"Link Kısalt Para Kazan"** sistemidir.
Ancak 2026 yılına girerken birçok site kapandı, birçoğu ise ödemeleri aksatmaya başladı.

Google'da "Hangi siteyi kullanmalıyım?" diye arattığınızda karşınıza çıkan eski verilerle vakit kaybetmeyin.
Sizler için Türkiye trafiğine en yüksek **CPM (1000 Tıklanma Başına Ücret)** veren ve ödemesi sağlam olan siteleri kıyasladım.

📊 GÜNCEL KAZANÇ TABLOSU (Türkiye Hitleri İçin)

Site Adı1000 Tık Kazancı (CPM)Ödeme Alt LimitiGüvenilirlik
TR.Link150 TL - 200 TL100 TL (Papara/Webmoney)⭐⭐⭐⭐⭐ (Yılların Sitesi)
BC.VC$3.5 - $5.0 (Dolar)$10.0 (Bitcoin/Payoneer)⭐⭐⭐⭐⭐ (Global Dev)
Pubiza (LinkTL)130 TL - 180 TL50 TL⭐⭐⭐⭐ (Yerli)
PND.TL140 TL civarı20 TL (Düşük limit avantajı)⭐⭐⭐ (Yeni Nesil)

*Not: CPM oranları ziyaretçinin linki geçme başarısına ve reklamlara göre günlük değişebilir.

💡 HANGİSİNİ SEÇMELİSİN?

• **Dolar Kazanmak İsteyenler:** Kesinlikle **BC.VC** kullanmalı. Dolar kuru arttıkça kazancınız TL bazında artar.
  • **Papara Kullananlar:** **TR.Link** en temizidir. Ödemeleri genelde aynı gün veya ertesi gün yaparlar. Papara numaranızı girmeniz yeterlidir.
  • **Yeni Başlayanlar:** Ödeme limiti düşük olduğu için **PND.TL** deneyebilir, 20 TL olunca hemen çekebilirsiniz.

🚀 BAN YEMEDEN LİNK PAYLAŞMA TAKTİKLERİ

Sosyal medya (Instagram, YouTube) kısaltılmış linkleri bazen "Spam" olarak görüp engelleyebilir. Bunu aşmak için:
1. Linkinizi önce kısaltma sitesinden kısaltın.
2. Sonra o linki bir "Linktree" veya "Biolink" sayfasına ekleyin.
3. Sosyal medyada Linktree profilinizi paylaşın. (Böylece ban yemezsiniz).​

💬 SİZİN TERCİHİNİZ HANGİSİ?

Ben şu an TR.Link kullanıyorum çünkü Papara ödemesi bana daha pratik geliyor.
Sizce sayım oranı (Sayacı) en iyi olan hangisi? Tıklamaları en az silen siteyi yorumlarda tartışalım.

Ödeme kanıtlarınızı aşağıya ekleyebilirsiniz!

Geri