KCEX 165 $ Vadeli İşlemler Bonusu Yeni Üyelere.. Detaylı Konu Anlatımı

Abdullah468

New member
💎 KCEX Borsasında Kazanç Fırsatı!

KCEX’e üye olarak (KYC doğrulaması + telefon ve mail onayı dahil) toplamda 120 USDT’ye kadar bonus kazanabilirsiniz. 🚀
Üstelik KYC için selfie gibi ek belgeler gerekmez, onay süreci maksimum 1 saat, ödül teslim süresi ise 4-12 saat içinde tamamlanır.

2664078048.png

🎯 Görevler ve Kazanabileceğiniz Bonuslar​

• ✅ Hesap açıp KYC doğrulaması ve telefon numarası bağlama → 30 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ KYC + telefon + e-posta doğrulaması → 20 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ Eğitim görevini tamamlayın → 10 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ Tek seferde 100 USDT veya üzeri spot yatırım yapın → 10 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ 200 USDT veya üzeri spot işlem hacmi → 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ 2000 USDT veya üzeri tek vadeli işlem hacmi → 10 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ Vadeli işlem pozisyonunda KA/ZD emrini uygulayın → 5 USDT Vadeli İşlem Bonusu
  • ✅ X (Twitter) hesabınızı bağlayıp KCEX’i takip edin + davet linkinizi paylaşın → 30 USDT Vadeli İşlem Bonusu

📌 Önemli Not:​

100 USDT ve üzeri yatırım yapanların, yatırdığı miktarla en az aynı değerde (100 USDT+) tek seferlik vadeli işlem hacmi yapması gerekiyor.

💡 Kişisel Deneyim​

Ben görevlerle toplam bonusumu 500 USDT’ye kadar çıkardım, fakat piyasa dalgalanmaları nedeniyle 100 USDT’ye düştü ve çekim yaptım.
Ayrıca kardeşimin hesabında bonusu 448 USDT’ye yükseltip çekim gerçekleştirdim. (Çekim kanıtı isteyenler için mevcut 👌)

Geri