Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Beyaz Gaming Kulaklık (Hepsiburada)

TIKLA
PARA
BİLGİ
ÇEVRE
VİZYON
TIKLA
KAZAN
Kazandıran Forum..
8ace53861ab22defe1fddd69034cc27a.jpg

Bir süredir 1500-2000 TL bandında fiyat performans oranı en yüksek kablosuz kulaklıkları detaylı şekilde incelemekle meşguldüm. Bu alanda bir boşluk var ve forumlar, incelemeler üzerinde net bir veriye ulaşmak zor. Aynı anda en mantıklı ürünleri kullanıp yorum yapabilen çok fazla kişi bulunmuyor. Bu yüzden bu boşluğu doldurmak istedim.

İncelediğim kulaklıkların listesi kabarık fakat tüm modelleri saymak yerine, aralarında öne çıkan ve liderliği hak edecek iki model üzerinden ilerlemek daha kısa ve net olacaktır. Bu modeller Havit H2015 Pro ve Gamepower Ultima. İki ürün de belli alanlarda diğerinden daha iyi, bu yüzden doğru tercih biraz da kişisel oluyor. Ben yalnızca tarafsız şekilde artı ve eksilerini belirticem. İyi olan modeli seçerken siz karar vereceksiniz.

Havit biraz daha oturaklı ve uçup kaçmayan bir profile sahip. EQ ayarı olmadan kullanmayın. ATK uygulamasını kullanarak hazır profillerden seçim yapın. Ben Naruto profilini beğendim ve CS2 oyununda, ses kasma konusunda en mantıklı bu profili buldum.

Gamepower ise bass ve tiz alanında daha agresif bir sürücüye sahip. Bu yüzden EQ ayarlarını yapmak biraz zorladı fakat optimum ayarları elde ettim. Bu ayarları tamamen CS2 oyununa göre ayarladım. Farklı oyunlarda işler değişir. EQ ayarları görselde mevcut. Müzik deneyiminde de Ultima çok daha başarılı. Mikrofon mute tuşuna basılı tutarak müzik moduna alabiliyorsunuz. Müzik modunda daha yüksek eğrili bass ve tiz moduna geçiyor. İnanılmaz bir fark yok fakat müzik modunda müzik dinlemek daha keyifli.

Mikrofon tarafında Havit ANC açık şekilde geliyor ve kapatma opsiyonu yok. Ses gayet iyi, anlaşılır fakat ANC ile gelen bir boğukluk var. Bu ayarın opsiyonel olması gerekirdi.

Gamepower tarafında ANC açılıp kapanabiliyor. Ses netliği anlamında çok başarılı bir model. Direkt rakibi Corsair HS80 Wireless diyebilirim. Yalnızca mikrofon arka planında dip ses bulunuyor. ANC açınca bu dip ses engelleniyor fakat ses netliğinde düşüş meydana geliyor. Yine de fiyat anlamında mikrofon performansı açısından rakipsiz.

Ultima modeli şu anda lansman fiyatıyla satılıyor. İndirim bitmeden detaylı bir paylaşım yapmak istedim. Bu seriyi kablolu modeller üzerinden de devam ettirmeyi düşünüyorum. 1000-1500 TL aralığındaki en mantıklı modelleri teker teker inceleyip buradan tekrar paylaşıcam. İhtiyacı olanlar değerlendirebilirler.

Link: https://app.hb.biz/ckgPSjnZKqLO

Kaynak: İndirim Kaplanı - https://t.me/indirimkaplani/4425

Son düzenleme:
Geri