FAST İle Para Gönderdim Hesaptan Düştü Ama Karşıya Gitmedi (İşlem Askıda Hatası)

Abdullah468

Administrator
FAST Transferim Ulaşmadı!

Az önce Ziraat Mobil'den Vakıfbank hesabına 5.000 TL FAST yaptım. Benim hesaptan para çıktı, dekont da oluştu ama karşı tarafın hesabına 20 dakikadır para geçmedi. Normalde saniyesinde geçmesi lazımdı.

Uygulamada "İşlem Gerçekleşiyor" veya bazen "Sorgulanıyor" yazıyor. Bankayı aradım "Sistemsel yoğunluk var, havuzda bekliyor para iade olabilir" dediler.

Bugün (Hafta sonu) FAST sisteminde genel bir çökme mi var? Parası geri dönen oldu mu ne kadar sürüyor iade?

Güncelleme: Para hala havada, bekliyorum.

Selamlar,

Forum yönetimimize gelen mesajlardan anladığımız kadarıyla bugün Ziraat Bankası ve Vakıfbank özelinde genel bir yavaşlık söz konusu. FAST limitleri yükseltildiği için sistemde anlık yoğunluklar yaşanabiliyor.

Paranız askıda kaldıysa bankayı aramak yerine mobil uygulamadan "Transferlerim / Bekleyen İşlemler" menüsünü ara ara kontrol etmenizi öneririm. Müşteri hizmetleri şu an muhtemelen çok yoğundur.

Genel Duyuru: Başka bankalarda (Garanti, İş Bankası vb.) benzer sorun yaşayan üyelerimiz varsa bu başlık altına yazabilir mi? Sorunun genel mi yoksa banka bazlı mı olduğunu tespit edelim.

Geri